Wonders-jackpotten från NetEnt

Publicerad av

Spelutvecklaren NetEnt har idag mängder av jackpottslots varav vissa har funnits med mycket länge nu. En långkörare bland jackpottarna är ”Wonders”-jackpotten, som i praktiken består av två olika poolade jackpottar. Jackpottarna gäller för totalt tre olika videoslots, nämligen Geisha Wonders, Icy Wonders och Tiki Wonders. Det spelar alltså ingen roll vilken av de tre automaterna du spelar på.

Tiki Wonders

Jag uppskattar verkligen spelen i Wonders-serien. Spelen är lagom avancerade och grafiken och ljudet kan jag inte klaga på. Hittills har jag inte varit direkt nära att vinna någon av jackpottarna, men skam den som ger sig.

Wonder Jackpot

Tiki WondersI var och en av de tre automaterna ska du hålla utkik efter särskilda jackpottsymboler. De är i form av gyllene stjärnor. De visas inte på hjulen i det ordinarie spelet förrän de betalar ut jackpotten, så i det ögonblick du ser en stjärna på det första hjulet kan du sträcka armarna mot skyn. Du kommer att vinna stora pengar. Med fyra jackpottsymboler vinner du ”Wonder Jackpot”. Med fem symboler vinner du ”Mega Wonder Jackpot”. Wonder Jackpot slår sällan ut under 200 000 kr. Mega Wonder Jackpot kan i vissa fall nå över fem miljoner kronor.

Geisha Wonders har ett tema som är hämtat från äldre dagars Japan. Icy Wonders utspelar sig på en plats där det är kallt och mörkt. Tiki Wonders utspelar sig på Hawaii. Till spelidé och utformning påminner de tre spelen mycket om varandra. Alla spel har till exempel 30 insatslinjer över fem hjul och tre rader av symboler. Alla spel kan också ståta med vilda symboler, scattersymboler och ett free spins-läge.