Free spins på Gonzo’s Quest

Publicerad av

Då och då vill jag ha lite omväxling från spel på jackpottslots. Då brukar jag faktiskt återkomma till samma gamla videoslot gång efter gång. Det handlar om Gonzo’s Quest.

Free spins på Gonzo’s Quest

Att jag har fastnat för denna slot beror förmodligen på att jag för några år sedan lyckades vinna över 35 000 kr på ett enda snurr. Det är min hittills största enskilda casinovinst och den har minst sagt etsat sig fast i minnet. Även efter det tycker jag mig uppleva att jag har haft tur på det här spelet, så det är väl ganska naturligt att jag väljer just Gonzo’s Quest när jag vill ha lite omväxling. Dessutom skadar det ju inte att spelet är fantastiskt välgjort, med en grafik och en ljudbild som är något alldeles extra.

Första gången med full multiplikator

Free spins på Gonzo’s QuestFram tills igår hade jag emellertid inte lyckats få full multiplikator i free spins-läget en enda gång, trots att jag säkerligen har spelat över 10 000 snurr. Igår hände det slutligen. Jag aktiverade free spins-läget, där ju alla vinster multipliceras med faktor 3x och började snurra på hjulen. Det blev en vinst redan på första snurren och med Avalanche-funktionens hjälp kom jag snart upp i en multiplikator på 5 gånger pengarna. Under sammanlagt tre snurr hade jag en multiplikator på 15 gånger vinsten att spela med.

Vinsterna blev inte enorma, och inte i närheten av de 35 000 kr jag vann för några år sedan, men det blev ändå en mängd sköna tusenlappar rakt in på spelkontot.