Spel för nöjes skull på Jack Vegas

Publicerad av

Det är inte varje dag jag sitter hemma framför datorn eller i soffan med min iPad i knät. Jag går ut ibland också! Jag lovar! Ibland när jag är ute på restaurang eller på pub kan jag dock inte hålla mig från att stoppa någon hundralapp i en Jack Vegas-maskin och pröva lyckan. Någon jackpott finns ju inte att vinna eftersom högsta möjliga vinst är 500 kr, men det är inte därför jag spelar. Jag tycker helt enkelt om att snurra några spelomgångar på automaterna, köpa några Keno-rader och spela lite videopoker helt för nöjes skull.

För videopoker finns ju bara ett alternativ på Jack Vegas, men för videoslots finns en hel uppsjö och jag har givetvis provat alla tillgängliga spel.

Grodjakten ett favoritspel

Grodjakten

Min favorit bland spelen på Jack Vegas är Grodjakten. Denna videoslot, som nu faktiskt också finns i en version på vissa nätcasinon, bjuder på härligt avkopplande spel med en läcker bonusrunda. Bonusspelet aktiveras när minst tre näckrosblad hamnar på intilliggande hjul. När så sker ska man styra Herr Groda över en damm för att nå till Fröken Groda. Det finns dock ett problem. Dammen är full av krokodiler. Grodan hoppar på näckrosblad och förhoppningsvis kommer han hela vägen över dammen utan att bli tagen av någon av krokodilerna som gömmer sig under bladen.

En annan favorit är Fotbollsfeber (jag älskar fotboll). Här finns bland annat ett spännande bonusspel, där man kan vinna 100 gånger insatsen på ett bräde, samt den fiffiga funktionen ”win both ways”.